Garviksbloggen

Garviksbloggen

Om Garviksbloggen

Här tas det upp händelser utifrån egen vardag, eller trender av ren allmän karaktär - gärna med anknytning till camping (men inte alltid)

Små (eller stora) anekdoter som kan glädja eller inspirera andra som gillar Garviks Camping

Dåliga kunskaper

CampingPosted by Campar'n 06 Jul, 2014 10:40

Hej!

Efter en lång tids klickande och massor av nya lösenord så verkar det att fungera igen. Nå väl det kanske har varit lugnt under tiden jag har varit borta från bloggen. Men att skriva lite då och då ser jag som en terapi för mig själv, om någon läser så är det ju extra roligt. Just för tillfället har jag inte bestämt vad jag skall skriva om, det finns en hel del , men man kanske skall vara försiktig med vad man ger ut. Jag har blivit ordentligt bränd av olika sidor på nätet ,så numera håller jag mig ganska lugn. Ganska lugnt på Campingen också för att vara denna tiden på säsongen, men nästa vecka kommer nog pådraget. Det har varit lugnt inne i Strömstad också, det va bara jag som va på återbrukets loppis och röjde. Det kanske jag kan skriva om senare.

Ha det gott!

Campar'n
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.