Garviksbloggen

Garviksbloggen

Om Garviksbloggen

Här tas det upp händelser utifrån egen vardag, eller trender av ren allmän karaktär - gärna med anknytning till camping (men inte alltid)

Små (eller stora) anekdoter som kan glädja eller inspirera andra som gillar Garviks Camping

Sensommar

SommarPosted by Campar'n 15 Aug, 2012 21:34

Hej igen!

Tredje gången gillt, jag har försökt skriva om denna fantastiska sensommardag på Garviks Camping, förmodligen är det mitt trådlösa som spelar ett spratt med mig. Men nu skall jag återge denna fina dag,stor sol och varmt så det förslår. Och några tappra badare har jag sett. 18 grader i vattnet och allt så lugnt och stilla havet ligger blankt som ett nybonat golv.

Jag skulle vilja behålla sommaren i ett järngrepp ,men detta går ju inte ,utan jag får acceptera att snart är campinglivet slut. Jag tycker bara att många ger upp för tidigt, verkar som det blir lite tidigare för varje år, men jag förstår att alla inte kan vara här hela säsongen skolan och arbetet måste ju skötas. Men vi som av olika anledningar kan vara här hela säsongen kan just nu få några fina dagar. Men när man ser att det ena tältet efter det andra rivs så blir man vemodig och fattar att man måste släppa taget om sommaren och då gäller det att ta vara på solskensstunderna. Hösten kommer med sin tjusning och snart är vi här igen ,va rädda om varandra .

Camparn!