Garviksbloggen

Garviksbloggen

Om Garviksbloggen

Här tas det upp händelser utifrån egen vardag, eller trender av ren allmän karaktär - gärna med anknytning till camping (men inte alltid)

Små (eller stora) anekdoter som kan glädja eller inspirera andra som gillar Garviks Camping

Den nya generationen

CampingPosted by NewGeneration 13 Jul, 2012 19:30

Camping för dom flesta är säkert ett väldigt enkelt sätt att leva. Man har det man behöver för att få vardagen att gå runt och allt vad lyx heter kommer säkert i andra hand, lyxen är istället utsikten och den vackra solnedgången.

I vårt förtält har vi ett trådlöst bredband kopplat till en router, en dator kopplad till en usb-hårddisk som sedan är kopplad till tvn så vi kan se på datorn där. Vi har sammanlagt 5 datorer med oss på 4 personer. ibland kan jag tycka att det verkar helt onödigt, vi är ju campare? men när man tänker till så går ju utveckligen framåt, och jag tror även att campinglivet går framåt. Och ska jag va ärlig så har min dator gått varm denna sommar. Släpper man bara in lyxen i tältet så är den fast där.
Just det, glömde nämna att vi har ett XBOX med också. icke att förglömma!

Husvagnen blir därför som ett andra hem, ett litet hus som ändå ligger så fint. Men det bästa med rossö är ju inte att sitta vid datorn, det kan jag göra hemma. Det är trots allt vattnet, båten, baden, solen, stranden och framför allt lugnet här ute som gör det så underbart att vara här trots att jag är 17 år och kanske borde tycka att det skulle vara roligare att vara hemma. Men ändå så sitter jag här nu vid min dator och tycker att det är helt okej att göra det. Och läser du det här är du säkert någon som håller med mig om att man kan unna sig lite även fast man bor på camping.

Camping för mig är rätt bekvämt, inget bad i lera. Man behöver inte skämmas för att man har det bra, ta det lugnt och lev i din lilla lyx. Det gör jag, och jag njuter av varje sekund.

New generation boy