Garviksbloggen

Garviksbloggen

Om Garviksbloggen

Här tas det upp händelser utifrån egen vardag, eller trender av ren allmän karaktär - gärna med anknytning till camping (men inte alltid)

Små (eller stora) anekdoter som kan glädja eller inspirera andra som gillar Garviks Camping

Spontana äventyr

SommarPosted by NewGeneration 13 Jul, 2012 17:19

Vi har börjat tröttna lite halvt på det här opålitliga vädret. Går jag ut med mina svarta plyschbyxor börjar jag snabbt lukta bränt bacon och när jag då går in och drar på mig bikinin går solen i moln och det tar bara några minuter innan istapparna hänger från näsan. okej, jag kanske överdriver till viss del. jag trivs ju som fisken i vattnet här hela tiden, men det skulle ju inte skada med några sådana där " inte ett moln så långt ögat kan nå" dagar.

Men håller ni inte med om att vi har haft många fina kvällar? att solen lagom har kommit fram efter maten har både fått mig att sucka och le, men bättre sent än aldrig, eller hur de vuxna nu brukar säga....likadant va det igår, kvällen erbjöd sol och efter att vi lassat in lite för mycket av mammas pannkakor var vi inte längre så taggade på den där löprundan i skogen vi hade planerat. Istället bestämde vi oss för att sätta oss i gummibåten och låta magkänslan bestämma riktning. Färden slutade på gästbryggan i strömstad där vi krångla oss in mellan alla trevåningsbåtar och segelbåtar med master höga som hus. en glass och några promenader senare var vi nöjda med kvällen och styrde tillbaka till rossö i solnedgången.

Tycker att ni alla borde göra lite sådana här spontana grejer. man blir jätteglad och när man lämnar Garvik för en sund är det alltid lika skönt att komma hem igen.

Glöm nu inte Sveriges skönaste allsång och disco imorgon, själv ska jag längta efter lite mer sol och att jag äntligen får ha husvagnen för mig själv när mor och far åker hem på söndag. Ha en världsbra helg nu campingkompisar!

New generation girl

ps. bjussar på några sköna bilder från turen