Garviksbloggen

Garviksbloggen

Om Garviksbloggen

Här tas det upp händelser utifrån egen vardag, eller trender av ren allmän karaktär - gärna med anknytning till camping (men inte alltid)

Små (eller stora) anekdoter som kan glädja eller inspirera andra som gillar Garviks Camping

New generation

SommarPosted by NewGeneration 10 Jul, 2012 18:12

Första bloggningen av New generation, inläggen som kommer ta dig med storm, göra dig fastklistrad vid skärmen och framförallt ge dig en inblick i hur vi 90talister har det på Garvik. Det kommer bli precis lika bra som det låter, för det är ju trots allt vi som är framtiden för Garviks Camping och det är troligtvis just vi som kommer hjälpa er alla när rynkorna blir så många att det blir svårt att sätta upp förtältet själv.

Vilka är vi då? Vi går in på vårt 17- respektive 19- de år här på Rossö och har varit campingbarn sedan dag ett, något vi naturligvis inte valde själva, men när vi idag tittar tillbaka på de senaste 17 och 19 åren kan vi inget annat än att tacka mor och far. Visst har det några gånger varit pinsamt att komma tillbaka till skolan på hösten och alltid måla samma husvagn på bilderna som skulle illustrera ens sommarlov. vi hade varken åkt turistbussar i stockholm, haft en vecka på skara sommarland eller gått på fritids i stan som våra kompisar. men visst hade man haft världens bästa sommarlov ändå och har än idag!
Åter till vilka vi är då. "New generation boy" bor i bäverdalen och spenderar resten av året i fina Trollhättan där det spelas fotboll och gås i skolan. Släkten finns på skönt avstånd här på Garvik och campingen har också varit en självklar plats för sommarjobb de senaste åren.
"New Generation girl" är ett riktigt energiknippe som hållit på med allt från handboll till skidor. bor på andra sidan campingen, dvs den vi valt att kalla sahara (pga brist på träd och skugga) Studenten är precis tagen i sköna Örebro och iår går hon in på sitt 3:e år som receptionist på Garvik, en veteran.

Förvänta er många spännande, skrattfyllda och fina inlägg från oss. kanske kan vi ge er en annan syn på campingen som vi alla älskar så mycket! Nu hoppas vi på att vädret kan leverera lite sol så att vi kan få en bränna som kommer från något annat än en manet!
På återseende alla campare.