Garviksbloggen

Garviksbloggen

Om Garviksbloggen

Här tas det upp händelser utifrån egen vardag, eller trender av ren allmän karaktär - gärna med anknytning till camping (men inte alltid)

Små (eller stora) anekdoter som kan glädja eller inspirera andra som gillar Garviks Camping

Regn

CampingPosted by Campar'n 10 May, 2012 20:22

Hej!

Regnet det bara öser ner. Ja de flesta vet nog vad det vill säga att sätta upp tält i regn, men vi hade en sagolik tur ,när sista fönstret var insatt så kom regnet och det har regnat i ett dygn. Varje gång tältet skall upp så är det cirkus ,vi har aldrig lärt oss sätta upp tältet som våra grannar lugnt och metodiskt , vågar inte ta tiden på vårt arbete,men jag tror att vi i alla fall har lyckats med att roa ett antal campare med vårt sätt att sätta upp tältet på under årens lopp.

Jag vet precis hur det skall se ut,men det är en annan sak att få det som man vill. Nu hoppas jag att det inte kommer att regna in man vet ju aldrig. Men det får bli den dagen den sorgen.

Den här tiden på Rossö är magisk på något vis,men det kunde ju varit lite sol och värme maken frågade efter lång kalsonger. I går tog vi en tur till stan,och man kan komma till var man än skall göra ,flanera i stan i lugn och ro slinka in på nåon av de trevliga lunch ställerna allt går smidigt och fint till väga. Strömstad utan trycket på sommaren är perfekt.

Ha det så bra

CAMPARN